Samen op weg naar het bedrijf van je dromen

Aangepast aan wat jij nodig hebt

Websitescan

Door met een frisse blik te kijken naar je website of webshop wordt snel duidelijk of deze aansprekend is voor jouw doelgroep. Natuurlijk kijk ik ook gelijk naar snelheid, vindbaarheid en lay-out. Met de praktische tips kun je zelf direct aan de slag of we doen het samen, net wat jij wilt!

Social Media

Vind je het lastig om jezelf te laten zien op Social Media? Weet je niet via welk kanaal je jouw klant het beste kunt bereiken? Of hoe je een bedrijfspagina aan kunt maken en inrichten? Wil je graag adverteren op Facebook of Instagram? Met mijn praktische en persoonlijke aanpak komt dat helemaal goed!

Workshops

Van een inspiratiesessie voor pakkende content in de kudde, een online marketing boost op maat voor je bedrijf of praktijk tot een praktische workshop hoe je je website aanpassen in WordPress, ik pas de inhoud aan aan jouw wensen en inspireer je graag om het beste uit jezelf te halen!

Strive not to be a success but rather to be of value

~ Albert Einstein

Marketing

Samenwerken met jou om het mooiste van jezelf online te zetten, dat geeft energie en inspiratie. Zo bundelen we onze krachten en halen we het beste uit onszelf!

Communicatie

Samen zorgen we voor content die bij jou past en waarmee je laat zien wie je bent en wat je doet. Communicatie recht uit het hart zorgt voor connectie!

Webdesign

Of je nu een compleet nieuwe website wilt of samen met mij wilt brainstormen over content of richting, ik leef me in in jouw situatie en wensen!

Heb je hulp nodig?

ik help je graag met je online zichtbaarheid en groei