Ik help je graag

0p weg naar het bedrijf van je dromen
Ik help je graag met je persoonlijke en zakelijke groei.
Simone

Ik ben Simone en ik ben een echte Tweeling, ik houd van veel verschillende activiteiten en werkzaamheden en ik heb een dozijn of 2 aan hobby’s. Maar alles wat ik doe doe ik vanuit mijn hart en in connectie met mens, dier en natuur.

De laatste jaren ben ik werkzaam geweest in brede online marketing functies. Door mijn betrokkenheid met de wereld om ons heen zet ik mij graag in voor organisaties die er toe doen. Door mijn opleidingen en ervaring ben ik in staat om een jou te helpen je bedrijf of stichting online op de kaart te zetten en een interactieve relatie met je doelgroep tot stand te brengen.

Door mijn opleiding tot Gecertificeerd Paardencoach waarvan ook een algemene coaching opleiding deel uitmaakt kan ik je coachen op verschillende gebieden, zowel qua zakelijke als persoonlijke ontwikkeling. En als je vastloopt met je onderneming of je energie geblokkeerd is kan het heel verrassend werken om een sessie met het paard te doen als onderdeel van het coachtraject. Door de spiegel die het paard je voor houdt kom je snel tot de kern van je blokkade en kan je energie en creativiteit weer vrijuit gaan stromen!

Het belangrijkste in communicatie is te horen wat niet gezegd wordt.

~ P.F. Drucker

We are all connected