Workshops & Agenda

In een kleine groep, met je team of op maat voor jou
Inspiratiesessie

Voel je dat het nu hoog tijd is om jezelf te laten zien? Dat je je bedrijf of praktijk echt op de kaart wilt zetten? Weet je alleen niet waar je moet beginnen? Of heb je zoveel ideeën dat je eigenlijk niet weet welke je het beste eerst kunt uitwerken? Mis je focus en richting? Of inspiratie voor pakkende teksten en content? Voel je nog een blokkade om er echt voor te gaan?

Neem dan nu de eerste stap en boek een inspiratie sessie op maat voor jouw bedrijf of praktijk op een mooie plek met een inspirerende energie. Hier gaan we samen kijken hoe we jouw bedrijf het beste op de kaart kunnen zetten!

Redesign je website

Samen kijken we naar je website, met een frisse en open blik. We houden hierbij je klant voor ogen, wat triggert en wat trekt aan. Tekst, afbeeldingen, techniek en snelheid, alles komt aan bod om je website te optimaliseren en aantrekkelijker te maken. 

Content creatie in de kudde

Krijg je stress van het steeds maar weer bedenken van een leuke pakkende post op Facebook? Zoek je uren naar een mooie foto voor op Instagram? Stagneert je blog na de eerste paar zinnen?

Doe dan mee aan de inspirerende workshop "Content creatie in de kudde”. Door de energie van de kudde kom je bij je gevoel en intuïtie. Hierdoor gaat je creativiteit weer stromen en krijg je inspiratie en energie om te gaan schrijven en creëeren. Daarnaast krijg je heel veel praktische tips en voorbeelden hoe en waar je inspiratie voor pakkende posts vindt. Na de workshop ga je vol ideeën en met een gevulde contentkalender naar huis!

Workshop op maat

In deze workshop op maat pakken we aan waar jij behoefte aan hebt. Dit doen we door in kaart te brengen waar je tegen aanloopt en waar je nu als eerste je focus, tijd en aandacht aan kunt besteden. Het wordt in ieder geval een workshop boordevol praktische adviezen, uitleg en inspiratie om je bedrijf online op de kaart te zetten!

Communicatie training op maat

Bij Comedi Communicatie kun je natuurlijk ook terecht voor interactieve, boeiende en leerzame Communicatie trainingen op maat voor jou of je team.

Het uitgangspunt van de training is Intuïtieve Communicatie. 

In deze training gaan we met elkaar en naar elkaar luisteren met aandacht en leren voelen wat er niet gezegd wordt. Zodat we kunnen reageren vanuit ons hart.

De training wordt gegeven op een prachtige locatie met een fijne energie. De locatie is centraal gelegen in het midden van het land op de Utrechtse Heuvelrug.

Hier kom je helemaal tot rust waardoor je extra energie en inspiratie krijgt.

De training wordt in overleg ingevuld en aangepast aan waar jij of je team behoefte aan hebben. Indien passend kan paardencoaching een onderdeel zijn van de training.
Zo zijn we een deel van de dag buiten wat een extra en bijzondere dimensie geeft aan de dag.

Meer informatie vind je hier of neem contact op voor een kennismaking of een inhoud aangepast aan de wensen van jou of je team.

Voel je dat het nu tijd is voor jou om jezelf en je bedrijf te laten zien? Zet dan een flinke stap vooruit met je bedrijf in een Inspiratieboost sessie op maat voor jou!

Nog tot 21 juni 2022 een sessie van 3 uur + 1 uur extra gratis om je extra te ondersteunen in deze onzekere tijden. De investering in je bedrijf bedraagt slechts 197 euro excl. BTW

Meld je snel aan

En geef je creativiteit en bedrijf een boost