Workshops & Agenda

In een kleine groep of op maat voor jou!
Inspiratiesessie

Voel je dat het nu echt tijd is om jezelf echt te laten zien? Dat je je bedrijf of praktijk echt op de kaart wilt zetten? Weet je alleen niet waar je moet beginnen? Of heb je zoveel ideeën dat je eigenlijk niet weet welke je het beste eerst kunt uitwerken? Mis je focus en richting? Of inspiratie voor pakkende teksten en content? Voel je nog een blokkade om er echt voor te gaan?

Start dan het nieuwe jaar goed met een inspiratie sessie op maat voor jouw bedrijf of praktijk op een mooie plek met een inspirerende energie. Hier gaan we samen kijken hoe we jouw bedrijf het beste op de kaart kunnen zetten!

Redesign je website

Samen kijken we naar je website, met een frisse en open blik. We houden hierbij je klant voor ogen, wat triggert en wat trekt aan. Tekst, afbeeldingen, techniek en snelheid, alles komt aan bod om je website te optimaliseren en aantrekkelijker te maken. 

Content creatie in de kudde

Krijg je stress van het steeds maar weer bedenken van een leuke pakkende post op Facebook? Zoek je uren naar een mooie foto voor op Instagram? Stagneert je blog na de eerste paar zinnen?

Doe dan mee aan de inspirerende workshop "Content creatie in de kudde”. Door de energie van de kudde kom je bij je gevoel en intuïtie. Hierdoor gaat je creativiteit weer stromen en krijg je inspiratie en energie om te gaan schrijven en creëeren. Daarnaast krijg je heel veel praktische tips en voorbeelden hoe en waar je inspiratie voor pakkende posts vindt. Na de workshop ga je vol ideeën en met een gevulde contentkalender naar huis!

Workshop op maat

In deze workshop op maat pakken we aan waar jij behoefte aan hebt. Dit doen we door in kaart te brengen waar je tegen aanloopt en waar je nu als eerste je focus, tijd en aandacht aan kunt besteden. Het wordt in ieder geval een workshop boordevol praktische adviezen, uitleg en inspiratie om je bedrijf online op de kaart te zetten!

Agenda

Voel je dat het nu tijd is voor jou om jezelf en je bedrijf te laten zien? Zet dan een flinke stap vooruit met je bedrijf in een Inspiratieboost sessie op maat voor jou!

De hele zomer een sessie van 3 uur + 1 uur extra gratis
De investering in je bedrijf is 147 euro excl. BTW

Meld je snel aan

En geef je creativiteit en bedrijf een boost